Ørerens 125 ml

185,00

DermaOtic Special ørerens

Mild ørerensemiddel

Egenskaber:

  • DermaOtic renser øregangen uden at irritere huden. Løsner effektivt indtørret ørevoks mm.
  • Efterlader øregangen ren og tør.
  • Kombinationen af mælkesyre, salicylsyre og essentielle fedtsyrer, giver en normalisering af huden i øregangen.
  • Samtidig fremmes gendannelsen af hudens øverste beskyttende lag.
  • Lugter ikke, svampedræbende, løsner voks.
  • Den eneste der kan bruges på sprængt trommehinde (ellers kan hunden blive døv).
  • DermaOtic renser og plejer øregangen uden at irritere huden. Løsner effektivt indtørret ørevoks m.m. og efterlader øregangen ren og tør.
  • Kombinationen af mælkesyre, salicylsyre og essentielle fedtsyrer giver en normalisering af huden i øregangen og hæmmer de uønskede mikroorganismers vækst. Samtidig fremmes gendannelsen af hudens øverste, beskyttende lag.
Model/varenr.: WSHOP-530

De nævnte funktioner kan alle relateres til produktets indhold af vaskeaktive ingredienser, som er helt normale ingredienser i en god shampoo, eller til indholdet af hudplejemidler, f.eks. derivater af vegetabilsk fedt og fugtbindende ingredienser. Disse ingredienser vil medvirke til, at huden

bliver rehydreret, blød og smidig. Derved bliver huden ren og velplejet i de områder, som ikke er direkte påvirket af den sygelige tilstand. De ramte områder bliver rene og kan derefter behandles af dyrlægen.

 

Anvendelse:

DermaOtic anvendes til hunde og katte til forebyggende og rutinemæssig øre rens, efter dyrlægens anvisning samt understøttende terapi ved øregangsbetændelse.

Derma Prescription-serien er udviklet til den indledende rengøring af huden før dyrlægens behandling. Da fjernelse af forskellige urenheder kræver forskellige midler, og fordi afvaskning af disse urenheder ikke må forværre den sygelige tilstand i huden, er der udviklet forskellige produkter i

serien.

Den bedste rengøring opnås derfor ved valg af det rigtige Derma Prescription-produkt i forhold til den givne situation. Funktionen af produktet er altså rengøring af huden og pelsen samt pleje af hud, som ikke er påvirket af sygdommen. Denne rengøring er en forudsætning for, at dyrlægen

kan starte en effektiv behandling, hvor de relevante lægemidler kommer i direkte kontakt med de inficerede hudområder, men i sig selv er rengøringen ikke en behandling af hudinfektionen.

Derma Prescription-produktet er derfor ikke et lægemiddel, men derimod et hjælpemiddel til rengøring af huden.