Topsælgere

Vi har et breds udvalg af kvalitets legetøj til dig hund. Du finder legetøj til hunde i alle størrelser og i den højeste kvalitet.

0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-907
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-906
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-894
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-874
120,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-853
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-846
150,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-831
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-830
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-829
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-813
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-812
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-811
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-810
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-809
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-803
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-800
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-793
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-792
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-774
Pris fra
115,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-773

Køb legetøj efter hundens størrelse

Alt hundelegetøj skal være passende for din hunds aktuelle størrelse. For eksempel skal bolde være store nok til at bæres, men ikke for små. Kugler og andet legetøj, der er for småt, kan let sluges eller blive fastgjort i din hunds mund eller hals.

Hvorfor elsker hunde pivlyde

Hunde elsker pivende legetøj, fordi det kanaliserer deres naturlige jagtinstinkter. ... At ryste og sprænge et udstoppet dyr fra hinanden giver din hund en lignende tilfredshed. Så når pivlyden er væk, vil nogle hunde stoppe med at lege med legetøjet, selvom legetøjet stadig er intakt.

Skal jeg lade min hund ødelægge dens legetøj?

Nej. Selvom legetøjsdestruktion kan virke som en sjov, relativt harmløs aktivitet, kan den: Udgøre en fare for dit kæledyrs helbred.

Hvordan får jeg min hund til at stoppe med at tygge på legetøj?

Giv din hund masser af fysisk og mental træning. Hvis du får din hund til at tygge på noget, de ikke burde, skal du afbryde adfærden med høj lyd. Giv dem et acceptabelt tyggelegetøj i stedet, og ros den når den tager legetøjet i munden.

Keder min hund sig når den er alene hjemme?

Ja ofte keder hunde sig. Være rundt i huset hele dagen uden noget at gøre, tror også du ville kede dig. Prøv nogle nyt legetøj eller gåder for at holde din hund underholdende, og selvfølgelig hjælper motion altid. Hvis du udfordre din hunds rutine, bliver den stimuleret og glad - og huset vil forblive intakt som du forlod det.

Hvor meget legetøj skal min hund have?

Mellem 2-6 stykker er perfekt til at aktivere din hund. Sørg for at det er forskelligt, så din hund bliver udfordret på både tænder og intelligent. Nogle hunde er mere aktive end andre og kræver mere legetøj. Sæt dig ind i din hunds race og begynd at ligge mærke til om din hund keder sig for meget når den er selv hjemme. Juster din hunds legetøj efter behov. Nogle hunde har måske kun brug for 1 stykke legetøj, mens andre har brug for 3-4 stykker.

Legetøj til hunden

Her hos onlinedyreartikler har vi et breds udvalg af legetøj til din hund, uden i skal gå på kompromis med kvaliteten. Vi har til hunde i alle størrelser og masse af holdbart legetøj.