Topsælgere

Her finder du kosttilskud og godbider til din kat. Hvis du har nogle spørgsmål om kosttilskud eller godbider er du altid velkommen til at kontakte kundeservice i vores åbningstider. 

Må jeg give min kat godbider?

Det er fint at fodre dine kat med godbider, men de skal ikke være en stor del af kosten, da katte ikke har det samme behov for godbider som hunde har. Katte har mere godt af deres kattefoder.

 

Kan for mange godbider skade min kat?

For mange godbidder vil forstyrre din kats appetit på den s almindelige mad. Dette kan bidrage til en ernæringsmæssig ubalance på lang sigt, hvilket gør det særligt udfordrende at bruge specielle diæter, hvis der senere skulle opstå behov for at håndtere en sygdom ernæringsmæssigt. Men du skal bestemt ikke være bange for at give godbider til din kat, bare gør det med måde. 

 

Må jeg give min kat godbider dagligt?

Der er ingen regel om, hvor ofte du kan give godbider til din kat, så længe du begrænser godbidder til 10% af deres daglige kalorier. Nogle ejere vælger at give en stor kiks hver dag. Andre giver en eller to stykker godbider ad gangen. 

 

Yoghurt til din kat

Det skal dog ikke være almindelig yoghurt som du køber i supermarkedet. Yoghurt til katte er et kosttilskud som hjælper med til at holde kattens tarmsystem iorden. Yoghurt er med lavt fedtindhold, skummetmælkspulver, kokosfedt, naturlige vegetabilske olier og fedtstoffer og prebiotisk. Se yoghurt kosttilskud her.