Topsælgere
Pris fra
110,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-897
Pris fra
110,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-896
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-871
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-839
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-787
Pris fra
199,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-784
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-782
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-781
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-766
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-763
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-762
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-757
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-756
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-755
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-754
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-753
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-752
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-742
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-741
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-740

Det er et must at halsbånd passer perfekt.

Det er vigtigt at tage stilling til om man skal bruge halsbånd eller sele. Nogle hunde trækker meget, så her er en sele perfekt. Halsbånd til små hunde skal være smalt, så det ikke generer hunden. Det må ikke sidde strammere end du kan få to fingre imellem hunden og halsbåndet. Halsbånd findes i meget forskellige matrialer, som nylon eller læder. Med et halsbånd der passer vil turen altid blive en fornøjelse for både dig og din hund.

Hvilken snor?

Der findes et utalt af liner til din hund, og det kan være en jungle at finde den rigtige. Flex liner er en rulleline som giver hunden mere frihed på turen. Der er træningsliner som kan justeres i længden, alt efter om man træner eller går tur. Der er nylon liner samt læder liner. Desuden har Onlinedyreartikler og liner til dig som løber med hunden. Den tages om maven, så man stadig har hænderne frie. Vælg den rigtige line til netop din hund, og vælg ud fra den størrelse. Der er nemlig forskellige bredder på linerne.

Seler.

Selen bliver mere og mere populær, da den netop skåner halsen på hunden hvis den trækker meget. Der findes et utal af seler, og for at få en sele der passer, er det som regel ryg længden du skal måle. Du måler fra nakken og ned til haleroden. F.eks. hvis du måler din hund til 40 cm, så skal du finde en str. 40 eller en længder der ligger tæt på de 40 cm. Derved får du en god pasform for din hund.

Hos Onlinedyreartikler har vi både seler og halsbånd som reflektere i mørke, hvilket gør hunden mere synlig.

Hos Onlinedyreartikler er du velkommen til at tage din hund med i vores butik, så din hund kan prøve vores halsbån eller seler. Husk at bestille tid for besøg.

Læderliner.

Vores læderliner er meget populære, da de bliver superbløde jo mere de bliver brugt. Dog er det en god ide at behandle dem med læderfedt en gang imellem, så de bevare blødheden og ikke sprækker. En god læderline holder i mange år, og kan købes for få penge.

Nylonliner.

Liner af nylon er utroligt stærke, og er meget slidstærke. Derfor er de meget populære, og da nylonliner mange gange er polstret med lidt blødt matriale, så er de behagelige at gå tur med.