Topsælgere

Du har måske undret dig over hvorfor din hund stirre på dig? hvorfor følger den efter dig når du rejser dig? og ved den overhovedet at du elsker den? Vi har samlet nogle små og sjove faqs om din hunds adfærd, som du kan hygge dig med lige her. 

Ved min hund at jeg holder af den?

Ja, din hund ved, hvor meget du elsker den! Hunde og mennesker har et meget specielt forhold, hvor hunde faktisk har kapret oxytocin. Hunden mærker jeres tætte bånd, og jo mere i er sammen og aktivere hinanden jo stærkere bånd får i. intelligent

 

Hvilke dufte kan min hund mindst lide

Nogle dufte er hunde bare ikke særlige vilde med. Her er en lille liste over nogle af de eksempler som hunde ikke er så fan af.

  • Citron
  • Friske urter
  • Eddike
  • Alkohol
  • Peberfrugter

Hvorfor slikker min hund mig?

En af de mest almindelige grunde til, at hunde elsker at slikke deres ejere, er simpelthen at vise deres kærlighed. ... Når hunde slikker, frigives behagelige endorfiner i deres blod, hvilket får dem til at føle sig rolige og trøstede.  Men der kan være flere grunde til at hunden slikker på dig.

 

Bliver hunde kede af det når man forlader dem?


Vi hader alle at sige farvel til vores hunde. Det ser ud til, at de føler det samme. Men for nogle hunde kan farvel give dybere problemer. Hvis din normalt glade, velopdragen hund bliver ulykkelig eller destruktiv, hver gang de bliver alene, kan det være et tegn på, at de lider af separationsangst. Her er det godt at prøve at aktivere din hund godt inden i skilles.

Kan min hund glemme mig?

Der er flere måder, din hund kan huske dig på, selvom de fleste undersøgelser viser, at det primært enten er ved ansigtsgenkendelse eller simpelthen at huske din duft. Så længe din hund har stærke, sunde øjne, at den ikke vil glemme dig. "Din hund kan også genkende dig gennem deres lugt.