Topsælgere

Vi har sunde og gode produkter til dig og din bedste ven. Vores produkter er altid skånsomme og milde, så du kan sikre dig det bedste og sikre når du handler hos os.

0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-882
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-872
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-864
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-849
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-837
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-835
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-832
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-820
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-814
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-805
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-804
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-776
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-775
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-764
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-747
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-745
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-732
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-719
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-656
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-645

Plej din hund godt

 

Din hunds sundhed og hygiejne er vigtig for dens ve og vel. Ligesom vi redder vores hår, børster vores tænder og vasker vores hår, har din hund også brug for den samme pleje. Dog i andre mængder og produkter.

Hos onlinedyreatikler.dk har vi sunde og gode produkter til din bedste ven. Vi ved hvor vigtigt det er at holde din hund sund og veltilpas. Derfor kan du også være sikker på at vores produkter er af milde og skånsomme råvare.

De fleste af vores plejeprodukter er allergivenlige. Er du i tvivl eller har du brug for hjælp står vi altid klar til at hjælpe og guide dig til at finde de helt rigtige produkter til dig og din bedste ven.

 

Må jeg vaske hunden i den samme shampoo og balsam som jeg selv bruger?

Nej du må ikke vaske hunden i de samme plejeprodukter som du selv bruger. Hunden har brug for fedtet i sin pels og derfor kan brug af dine plejeprodukter kløe og svie på hunden. Du kan vaske din hund i denne populære og milde shampoo her.

 

Hjælp til knuder og filter knuder med det samme

Har din hund det med at få nemt knuder og en filtrer pels? Så er det godt at have en balsam spray ved hånden. Det løsner skånsomt knuder i pelsen og efterlader din hunds pels blød og lækker. Se vores fortrukne balsam spray lige her

 

Hvor ofte skal jeg vaske min hund?

Det er klart at hvis din hund har været ude og rulle sig i en mudderpøl, at du gerne vil rengøre hunden. Men ellers så vask din hund efter hvad du synes. Om det er hver 3 måned, eller hvert halve år. Det kan du bedst selv afgøre

 

Hvor ofte bør jeg børste min hund?

Nogle hunderacer har en længere pels og kræver derfor dagligt pelspleje. De korthåret hunde kræver som regel ikke så ofte pelspleje. Men det kan du bedst selv afgøre hvor ofte du synes din hund skal børstes. Se den populære børste her.

 

Høm høm poser

Når du og din bedste ven er på farten er det altid godt at have poser med til at samle op med. Vi har gjort det nemt og billigt. Vi har nogle smarte poser som du nemt kan klikke på din hundesnor. Du kan se de smarte høm høm poser her

Hvis du mangler enkle høm høm poser så har vi dem lige her!

 

Børst din hunds tænder

Nogle hunderacer har mere skrøbelige tænder end andre. Derfor kan det være en god ide at give både dig og din hund vanen i at børste tænder en gang dagligt. Det kan for eksempel være på samme tid som du selv børster dine egne.

Se vores tandbørste lige her. 

 

Sviner din hund også med madskålen?

Mangler du et underlag tid din hunds madskåle? Så fortvivl ikke vi har måtter til alle anledninger. Med en måtte til din hunds madskåle, slipper du for at hunden skubber mad og vandskåle hen af gulvet. Samme tid slipper du også for vand og mad på gulvet. Den er nem at rengøre og er en rigtig god investering til både dig og din hund. Se vores populære måtte lige her