Topsælgere

Står du og mangler en ny sele eller et nyt halsbånd til din kat? så kan du finde det lige her hos onlinedyreartikler, vi har altid en høj kvalitet af vores produkter som sikre dig det bedste af det bedste når du handler hos os. 

135,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-857
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-794
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-759
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-533
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-468
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 385 / 797
0 anmeldelser
Model/varenr.: flk0001

Skal en indendørs kat have halsbånd?

Selv katte, der kun er indendørs, skal bære halsbånd, for hvis din kat kommer ud, kan en fremmed person måske tro, at din kat er en vild og tager den til et dyrehjem eller det der er værre. Din kat vil måske prøve at få det af i starten men giv det tid og lidt tålmodighed, så din kat kan vænne sig til det. 

 

Er sele godt at gå tur i?

Hvis dig og din kat skal ud og gå en tur sammen, rt sele er en sikker og god mulighed for at gå med din kat. Der er heller ingen måde for en kat at glide ud af en sele hvis den bliver forskrækket. 

 

Er sele bedre end halsbånd?

Hvis din kat er indendørs og du ikke har planer om at gå en tur med den, er det et halsbånd du skal bruge. Det samme gælder hvis du har en kat som både er inde og ude. Men når du skal gå tur med din kat anbefales det at have den i sele, da det er den mest sikre måde at gå tur med din kat på.

Selen sidder bedre fast på katten, og der er ikke mulighed for den glider ud af selen. Det er også sundere at have snoren i en sele end et halsbånd.

 

Vores udvalg

Har vi ikke lige det hjemme du står og mangler? så ring gerne så skal vi prøve at skaffe det hjem til dig.

Vi har både seler og halsbånd til din kat. Skulle du være i tvivl om du skal have en sele eller et halsbånd, eller har du måske spørgsmål om noget helt andet er du altid velkommen til enten at skrive til os på ebdyr@mail.dk eller ringe til os i vores åbningstid. Så vil vi altid gerne stå klar til at hjælpe dig og din kat med de spørgsmål som du måtte have.