Topsælgere

Hvad for en sele skal jeg vælge til min hund?

Det kan være en jungle at finde den helt rigtige seler eller halsbånd til din bedste vel. Fortvivl ej, vi har lavet en guide som kan hjælpe dig lige her. Hvis du mangler Yderligere hjælp er du altid velkommen til at kontakte eller skrive en mail til os. Vi har mange års erfaring med hundeseler, og kan derfor hjælpe dig med præcis den hundesele du ønsker. Se mere om de forskellige hundeseler du kan få, og gå på opdagelse efter din nye hundesele til dig og din bedste ven lige her

 

 

Typer af sele til hund

Step-in seler Hunden træder ind i selen og den bindes på ryggen, den er god til at fordele trykket på hunden og skaber mindre belastning.

Y-seler - Skaber et y foran, og skaber et sundt tryk ved brystet i stedet for ryggen. Denne type sele sidder rigtig godt fast på hunden.

Antitræk-seler - Er en sele som bruges til hunde som skal lærer at gå pænt i snor. Denne type sele er et rigtig godt træningsredskab, men anbefales ikke som fast sele når hunden har lært at gå pænt.

 

Noget af det der kan være vigtigt når du kigger efter seler, kan være

  • Hundens størrelse
  • Hundens vægt
  • Hundens formål (jagt, familiehund mm)
  • Hvor bor du?

 

Gode seler til små hunde

 

Ergotrekking sele

 

 

Lækker og populær sele

Ergotrekk hundesele takket være den innovative ergonomiske form sikrer en perfekt pasform og jævnt fordeler trækkraften på dyrets krop. 
Lavet af robust nylon, takket være den bløde indre polstring, skaber det ikke problemer og giver maksimal komfort. Karakteriseret af 6 låsepunkter, den er udstyret med et patenteret mikroreguleringssystem og derfor let at bære og tilpasse sig din venns størrelse, det er også ideelt til hundehunde. Ergotrekking bib er fantastisk til vandring og vandreture i firman med din firbenede ven! 

Du kan læse mere om selen her

 

H.Sele Maldon

God til både store og små hunde

Lækker sele fra Hunter, med 4 trins indstilling. Den er Blød polstring og god pasform.

Du kan læse mere om selen som fås til både små og store hunde. Se den her

 

Non-pull sele

En god begyndersele 

Non-pull selen er meget nem at anvende og enkel at sætte på. Det elastiske bløde net som dækker hundens bryst, kan strækkes og giver sig ved hunden naturlige bevægelse. En sele der giver maximal komfort til hunden og giver samtidig dig fuld kontrol. Stoffet Sherpa Sleeves giver mere komfort og undgår gnavesår.

 

Hundeselen er vigtigt

Hundeselen er rigtig vigtig for din hund da den ofte er en der bruges meget, Derfor er det også vigtigt at i sammen finder den helt rigtige sele. Er det en hvalp du skal købe en sele til, er det en god ide er at tage en sele som du kan justere og som hvalpen kan vokse lidt i. Så heller tage en lidt for stor sele, så den ikke begynder at stramme på hvalpen efter kort tid.

Vi kører et stort sortiment af hundeseler til din hund, som du både kan få lov at prøve derhjemme i faste og trygge rammer, eller du er velkommen til at komme ned med din hund og prøve den i vores butik. Vi står altid klar til at hjælpe og guide dig og din bedste ven i det helt rigtige sele valg.

 

Hundeselen skal sidde rigtigt

  • Hunde selen sidder rigtigt når hunden ikke kan vride sig ud af selen, men den på samme tid heller ikke strammer på hunden.
  • Du kan altid prøve den gamle ’’fingerregel’ med at få to finger ind mellem hunden og selen. Kan du det sidder den fint og godt på hunden.
  • En sele skal sidde fint og godt tilbage på ryggen, og den skal selvfølgelig ikke være skæv.