Topsælgere

Når familien får en ny ven

Det kan være en stor omvæltning at få en ny hvalp til familien, og du glæder dig sikkert til at skulle starte en hverdag med din nye bedste ven. Derfor vil du også gøre alt for at den får en god start i dens nye hjem, men det kan godt være svært lige at være helt sikker på hvad en hvalp egentlig har brug for.

Bare rolig, vi har lavet en liste du trygt og roligt kan følge, og derfor være helt klar til at modtage din nye hvalp.

Hvad skal min nye hvalp bruge

 

Vandskåle og fodreskåle – Gå fra start efter en skål som din passer til din hund når den er fuldvoksen. Du kan se vores udvalg i vandskåle og fodreskåle her.

Hundetegn – Med dit telefonnr. og adresse, hvis nu hunden skulle blive væk.

Hundeseng / hundekurv – Et sted hvor din hund kan ligge når som helst. En hund har ligesom dig og mig også brug for at have sit eget, og på den måde kan trække sig når den føler et behov. Se vores udvalg i lækre hundesenge og hundekurv til alle størrelse lige her.

Sele eller snor – Du kan også købe en træningssnor til at øve med din hvalp. Se dem her.

Legetøj – Din hvalp vil elske at have legetøj som den kan bruge når den lyster, eller når du vil lege med den. Vi har altid et godt og fornuftigt udvalg i legetøj til din hund uanset størrelse. Find din nye hvalps legetøj lige her.

Godbidder – En rigtig god måde at træne med din nye hvalp på.  Din hund forstår dig bedst ved belønninger, så sørg altid for at have et ar godbidder på dig. Vi har mange spænende smage og størrelser i lækre godbidder.

Børste – Dette er især en god ide hvis du får en langhåret hund, den kan kræve en børstning en gang om dagen. Korthåret hunde kan være efter behov. Vi har en Børste med rundt hoved og metal tænder. Vores børste er designet til at bevare din hunds pels glansfuld. Det runde hovede og metal tænderne, gør det nemt at fjerne snavs og løse hår uden at det flyver til alle sider, men bliver i børsten. Desuden virker den samtidigt som massage og fremmer Det runde hovede og metal tænderne, gør det nemt at fjerne snavs. En god og holdbar børste.

Negleklipper – en god måde at lærer din hvalp det fra start af, så du altid kan sørge for at holde din hunds negle korte og pæne. Køb en god og holdbar negleklipper.

Tandbørste – hjælp din hund med at holde dens tænder sunde og stærke, og lær den allerede fra hvalp at få børstet tænder. Se vores bud på en god tandbørste til din bedste ven lige her.

Shampoo – Det altid en god ide at have en shampoo hjemme til din hvalp, men også til fuldvoksne hunde. Da hunde er meget nysgerrig og hurtigt kan komme til at rulle sig i noget du måske ikke synes er det mest spænende at have indenfor. Se vores populære allergivenlige shampoo lige her.

Den første tid med hvalpen

En god ide kan være at læse på den race som din nye hvalp er, og derefter prøve at købe udstyr efter dens størrelse og ikke mindst temperament. Køb gerne en sele eller snor din hvalp kan vokse lidt i. 

Det kan være en glædens dag at få jeres nye hvalp hjem, men husk at lade den falde til. Det kan være rigtig stressende for en lille hvalp at komme hjem til en ny familie. Lad hvalpen sove så meget som muligt, og prøv at undgå at vække den. De første par dage er det en god ide ikke at tage hvalpen med rundt og besøge familie og venner. Hvalpen er ikke helt tryg ved hverken jer eller sit nye hjem endnu, og det kan derfor være alt for overvældende for en lille hvalp at skulle med rundt på tur så tidligt. 

Nyd at i har et nyt familiemedlem, og hav gerne fri den første uge i får hvalp, så du kan lære den at være renlig. Men også så du og den kan lærer hinanden godt at kende og blive helt trygge. 

Brug for hjælp?

Vi står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål omkring din nye hvalp. Med vores store erfaring indenfor hvalpe, kan vi guide dig i den helt rigtige retning. Du er altid velkommen til at skrive en mail eller kontakte support indenfor vores åbningstider.