Topsælgere

Find mad og vandskåle lige her. Vi har også madskåle til den hurtig spisende hund, som kan hjælpe den med at spise langsommere og sundere. Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte kundeservice i vores åbningstider. 

0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-895
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-868
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-836
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-816
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-796
Pris fra
115,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-795
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-783
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-765
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-760
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-650
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-625
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-624
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-621
Pris fra
59,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-620
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-603
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-602
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-586
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-585
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-556
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-551

Hvorfor smider min hund sin mad i vandskålen?

Mange hunde spreder deres mad på gulvet og spiser derefter maden eller på lignende måde smider stykker af deres mad ned i vandskålen, mens de spiser.. Mange hunde leger med deres mad, fordi de er meget begejstrede for at spise, eller de efterligner adfærd fra deres forfædre. 

Skal en hunds vandskål hæves?

Det kan gøre det lettere at spise for store hunde. 

Det gør det lettere og mere behageligt for dem at spise. Ved at hæve skålen fra jorden og placeres tættere på din hunds mund.. At have mad hævet lægger mindre belastning på deres hals - hvilket kan være særligt nyttigt for hunde med mobilitetsproblemer, gigt eller ledforstyrrelser og større hunde. Se vore populær vand og fodrer skål l metal lige her. 

Hvis du leder efter en hævet vand og foder skål  som kan tages med rundt på ferie, hos venner eller på tur - så kan du se vores sammenklappelig skålesæt her.

Hvorfor vælter hunden sin madskål?

Nogle gange vælter hunde vandskåle, så de kan få deres poter våde, lege eller endda lægge sig i vandet. Dette kan betyde, at de er for varme og prøver at køle ned. Sørg for, at din hund har adgang til skygge, hvis de er udenfor, og hold dit hjem ved en behagelig temperatur, hvis din hund er indeni. Eller se en af vores populære kølemåtter lige her. 

Min hund spiser for hurtigt 

Det er en god ide at hjælpe hunden til at spise langsommere da det er usundt for hunden at spise for hurtigt. Den kan blive oppustelig eller kaste op. 

Oppustethed er en farlig tilstand, og en mulig årsag er overfodring. Oppustethed opstår, når hundens mave bliver for fuld. Dette lægger pres på andre organer og kan få hunden til at få vejrtrækningsbesvær, begrænse blodgennemstrømningen til sit hjerte og forårsage tårer i maveforingen.

Opkast

Når hunde spiser for hurtigt, tager de sig ikke tid til at tygge deres større stykker mad. De indtager også en betydelig mængde luft, som begge kan komme op igen ved opkastning. Der kan være andre underliggende problemer forbundet med en hunds angst, der kan påvirke dens evne til at holde mad nede. Hvis ikke det hjælper med en madskål som kan forhindre problemet, er det en god ide at snakke med en dyrelæge.

Gode madskåle til hunde der spiser for hurtigt

Vi har heldigvis et godt udvalg af madskåle som hjælper din hund til at spise sin mad langsommere og sundere. Nogle eksempler på madskålene kan være:

 

Slow down madskål

Den kraftige plastik skål hjælper din hund til at spise langsommere, og undgår forslugenhed .Forhindre oppustethed og ubehag.
Det langsommere tempo hjælper med at reducere overskydende luft indtag, som fører til forbedret fordøjelse og reducerer risikoen for oppustet. Se den populære slow down madskål. 

 

Happy hunting bowl

Hvis hunden sluger maden, kan denne skål hjælpe med til at hunden spiser langsommere, og dermed bedre fordøjelse. 

Denne type udforming er ikke egnet til meget flade næser. Der anbefaler vi dem af silicone i stedet.

Se skålen lige her

 

Silikone skål

Silikone skål hjælper til hunden spiser langsomt

Specielt til at bremse hurtigt spisende hunde, fremme regelmæssig fordøjelse og forhindre oppustethed og ubehag. 

Reducerer risikoen for oppustet, og undgå opkastning
Kan holde tør og våd mad
Passer til de fleste hunde, uanset vægt og race
Ydre kant muliggør våd mad på omkring 280 ml

Se den her