Topsælgere

En kat sover mere en 12 timer om dagen, så derfor ved vi hvor vigtigt det er at have en god seng at ligge i. Vi har senge af den højeste kvalitet til din kat lige her, og vi står altid klar til at hjælpe hvis du skulle have nogle spørgsmål.

0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-845
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-844
460,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-799
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-731
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-655
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-546
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-541
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-531
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-515
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-482
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-433
299,00
0 anmeldelser
Model/varenr.: WSHOP-421
0 anmeldelser
Model/varenr.: 381 / 793
0 anmeldelser
Model/varenr.: hos0001
0 anmeldelser
Model/varenr.: ksg0001
0 anmeldelser
Model/varenr.: gsk0001

Har katte brug for en seng?

Katte sover dobbelt så meget som mennesker, og killinger sover endnu mere. Heldigvis er kattesenge en god mulighed for katteejere, der ønsker at hjælpe deres katte med at få den bedst mulige hvile. Som mennesker har katte brug for masser af hvile, og forstyrret eller mangel på søvn kan være skadeligt for din kats helbred.

 

Er det vigtigt med en god seng til min kat?

Katte elsker deres søvn. En dejlig seng til din kat giver mening. Baseret på hvor lang tid de bruger på at sove, er søvn en af ​​de vigtigste ting i en kats liv.

 

Hvor mange timer sover en kat?

En kat sover ca. 12-16 timer, så det er derfor vigtigt at sørger for at din kat har en lækker og tryg seng den kan sove i. Du får en mere glad og energisk kat hvis den sover trygt og godt. 

Vores udvalg

Vi har kvalitets senge til din kat, kun det bedste er det bedste. Vi ved hvor vigtigt det er for din kat at ligge godt, derfor har vi også mange forskellige modeller så du kan finde den helt rigtige seng til din kat.

Skulle du have spørgsmål omkring senge til din kat, eller måske du har spørgsmål om noget helt andet? så er du altid velkommen til at skrive til os på ebdyr@mail.dk eller ringe til os i åbningstiden så skal vi nok stå klar til at hjælpe lige præcis dig. Vi har en bred viden omkring produkter til katte.

Hvor skal jeg stille min kats seng?

Hvis du vælger at give din kat sin egen seng, skal du sørge for at placere det i et område, der er behageligt, sikkert og har den rigtige temperatur. Sæt den ikke nær et område med høj trafik eller et køligt eller fugtigt sted. Har i også hund bør det ikke sættes nær familiehunden. Sæt den heller ikke nær hoved- eller bagdøren.

 

Kan katte dele senge?

Katte kan sagtens dele en seng, bare sørg for at den er stor nok til en eller flere kan være i den.