Ergotrekking sele. Small

295,00

Takket være den innovative ergonomiske form sikrer en perfekt pasform og jævnt fordeler trækkraften på hundens krop. 
Lavet af robust nylon, og med den bløde indre polstring, skaber det ikke problemer og giver maksimal komfort. Karakteriseret af 6 låsepunkter. Den er udstyret med et patenteret mikroreguleringssystem og derfor let at bære og tilpasse sig din hunds størrelse. Det praktiske håndtag på bagsiden gør det muligt for hunden at overvinde særligt vanskelige hindringer. De nyttige reflekterende striber gør det synligt for bilisterne at se hunden om natten eller i svagt lys.

Ergotrekk hundesele takket være den innovative ergonomiske form sikrer en perfekt pasform og jævnt fordeler trækkraften på dyrets krop. 
Lavet af robust nylon, takket være den bløde indre polstring, skaber det ikke problemer og giver maksimal komfort. Karakteriseret af 6 låsepunkter, den er udstyret med et patenteret mikroreguleringssystem og derfor let at bære og tilpasse sig din venns størrelse, det er også ideelt til hundehunde. Ergotrekking bib er fantastisk til vandring og vandreture i firman med din firbenede ven! Det praktiske håndtag på bagsiden gør det muligt for hunden at overvinde særligt vanskelige hindringer. De nyttige reflekterende striber gør det synligt for bilisterne om natten eller i svagt lys.

Den 'Lille model for maksimal hunde 20 kg vægt

Længde ca 20 cm. Omkreds 32-42 cm.

Den 'Lille model for maksimal hunde 20 kg vægt

Model/varenr.: ess0001
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.