Kattehus

460,00

Stilfuldt kattehus, som passer perfekt til ethvert interiør
Komfortabelt og hyggeligt gemmested, hvor katten kan sove og slappe af
Velegnet til fuldvoksne katte.
Puden kan vaskes i hånden med et mildt rengøringsmiddel
Mål: 45 x 45 x 60 cm
Åbningsdiameter: 17 cm.

Stilfuld hule til din kat. 
Er kæledyrs liv ikke vidunderligt? De kan bruge op til 16 timer om dagen på at sove, og med de mange timers søvn har de brug for et roligt og behageligt sted. Din kat har absolut ingen problemer med at få det godt i denne stilfulde kattehule. CASA'en er rummelig nok til større katteracer, og selv små hunde kan nyde en rolig pause med denne komfortable seng.

Katte kan sove overalt. Den cirkulære indgang gør det nemt for dem at komme ind og ud. Inde i CASA vil din kat finde en behagelig pude, som kan fjernes til enhver tid. CASA har et foldbart design, som kan sættes sammen på få sekunder uden brug af værktøj. Den kan nemt samles og snørebåndene er nemme at binde.

Stilfuld boligindretning er ikke kun for mennesker. Denne hule tilføjer komfort til dit kæledyr og er iøjnefaldende og elegant til dit interiør. Katte elsker at finde et sted, de kan kalde deres eget, og med CASA kan du give din bedste ven et behageligt og trendy hjem. Det iøjnefaldende design skaber et fantastisk sted for din kat.

Model/varenr.: WSHOP-799