Find din bedstevens nye yndlings legetøj hos onlinedyreartikler, vi har et stort udvalg som passer til alle hundestørrelser. 

Populær
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
90,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
25,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Find et bredt udvalg af hundelegetøj hos os

De fleste tænker på en bold eller pivdyr, når man snakker om hundelegetøj, det gør vi ikke kun hos onlinedyreartikler. Sådan behøver du bestemt heller ikke at tænke. I dag findes der meget forskelligt legetøj til din hund, og du kan derfor også næsten finde præcis det legetøj, som du står og mangler. Det kan eksempelvis være, at du ønsker at træne din hund, samtidig med at den kan lege, eller det kan være, at du har brug for noget slidstærkt legetøj, så det ikke går så nemt i stykker. Mulighederne er næsten ubegrænset, og du kan derfor aktivere og lege med din hund med alt fra foderbolde og intelligenslegetøj til bamser og tandrensende legetøj. Hos onlinedyreartikler kan du få meget forskelligt slagt legetøj, vi har sørget for at have legetøj i alle hundestørrelser og slidstærkt kvalitet. Vi har både hårdt og blødt legetøj, så du kan vælge præcis det legetøj som passer til din hund.

 

Hunde elsker leg

For mange hunde er leg sjovt, og leg kan dermed bruges som en belønning for noget andet og mere kedeligt, som for eksempel at komme når der bliver kaldt. Så har man en hund, der er glad for at lege kan man tage yndlingslegetøjet med i lommen, når man skal træne – eller bare gå en tur – og så kan en korrekt udført øvelse let belønnes ved at gribe ned i lommen og hive legetøjet frem. Jo gladere hunden er for sit legetøj, jo bedre en belønning vil det være. 

Udover at være en god belønning for legesyge hunde, så har forskning også vist, at hvis hundene leger efter de har lært noget nyt, så husker de det bedre næste dag. Så at afslutte et træningspas med lidt leg, kan måske oven i købet fremme hundens hukommelse og dermed træningen på længere sigt.

Så find yndlingslegetøjet, find det eventuelt hos onlinedyreartikler. og kom igang.

 

Sjove lege

Kald hunden til dig og vis den et stykke yndlingslegetøj.

Hunden må gerne snuse til det og lege med legetøjet.
Kald hunden til dig og få den til at sidde på kommandoen: “sit”. Tag nu hundens yndlingslegetøj og gem det under din hånd, under en pude eller under et håndklæde.
Giv kommandoen “find legetøjet” (find bolden eller. lign.). Hunden vil nu forsøge at få fat på sit legetøj

 

Hjernegymnastik : Vandtræning

Vandtræning er rigtig sjov, god og skånsom træning for din hunds knogler og led, ligesom hundens muskler styrkes med denne sunde motionsform. Vandtræning er sundt for hunde i alle aldre.

Ved vandapportering,

skal din hund apportere en ting, dvs. hente en ting du har kastet ud i vandet. Ved vandapportering er det vigtigt at vælge den rette vandapport eller dummy til at kaste med. En god vandapport skal være let at kaste med, skal kunne flyde oven på og skal være behagelig for din hund at bide om.

 

En almindelig bold kan også bruges,

mens pinde i uheldige tilfælde kan skade hunden, når den løber oppe på land. Gode vandapporter kan fås hos din dyrlæge eller dyrehandler.

 

Alle hunde kan svømme –

og de fleste hunde synes at det er sjovt at arbejde i vand. Hvis din hund ikke er tryg ved vand, er det er vigtigt, at du ikke tvinger din hund i vandet – i stedet skal du langsomt gøre din hund fortrolig med vand.
Det er bedst at starte vandtræningen, når din hund er unghund. I sommerperioden kan I planlægge jeres daglige gåture, så I går forbi en sø eller går langs havet. Kast først vandapporten langs vandkanten, dvs. ca. 1 meter ud i havet eller søen. Herefter kan du gradvist forlænge dine kast, så vandapporten ryger længere og længere ud. Når din hund er tryg ved vandet og evt. bølger, kan du kaste vandapporten ud hvor hunden ikke kan bunde og da er nødt til at svømme.