Kvalitet er vigtigt 

Det er vigtigt du ikke går på kompromis med kvaliteten når du skal købe dit nye halsbånd eller en sele til din kat, onlinedyreartikler går op i kvalitet og er altid klar til at guide dig hvis du har spørgsmål omkring hvilken sele eller halsbånd din kat skal have.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Lær din kat at gå i sele eller halsbånd

Hos onlinedyreartikler har vi kvalitets seler og halsbånd til din kat, så i kan få en masse gode gåture sammen. 

Når udstyret er i orden, og seletøj (eller kattejakke) inklusiv sele er i hus, kan du forsøge med de første gåture i hjemmet. Lad katten vænne sig til den fremmede følelse af ”at have noget på”, og forsøg dig derefter med selen påspændt. Se vores udvalg i seler på onlinedyreartikler.dk

Vær opmærksom på kattens reaktion- samt måde at bevæge sig rundt i hjemmet på. Er din kat utryg ved situationen, skal du give den ekstra tid til tilvænningen (og måske give den lidt ekstra godbidder), inden du stoler på at katten er parat til naturen. Jeres tur skal foregå på kattens præmisser, men med dig som fører.

Første gåtur i sele

Start med at gå en kort tur med din kat så i begge bliver tryg ved det. Begynd eventuelt i haven, og lad katten finde sig til rette på territoriet.

Tag det stille og roligt, og lad katten vænne sig til både lyde og omgivelser. Det er en uvant situation for din kat at skulle følges med dig, og det kan derfor være både skræmmende og overvældende at være i snor.

Er turen i haven vellykket, kan næste skridt passende være at gå ud i nabolaget. Find gerne nogle stille veje uden al for meget støj fra biler og andre mennesker. Det vil blot gøre katten utryg og bange. Giv katten tid og lov til at være nysgerrig, og vær ikke nærig med belønningerne. Det skal være en god oplevelse for jer begge.