Sådan finder du det rette halsbånd

Når du vil finde det rette halsbånd, så er det vigtigste uden tvivl størrelsen. Derfor skal du sørge for at måle din hund rundt om halsen med et målebånd og lægge to fingre imellem, så halsbåndet ikke sidder for stramt. Når du har centimetermålet på plads er det blevet tid til at finde halsbåndet hos en forhandler.

 

Sådan finder du den rette sele 

En god sele er godt for både hundens nakke og ryg. For at finde den perfekte sele er det vigtigt du køber den i den rette størrelse. Mål derfor din hund, så du får den rette sele.

 

God kvalitet

Hos onlinedyreartikler  sælger vi seler og halsbånd af god kvalitet, det er vigtigt at kvaliteten er god, så halsbåndet eller selen ikke går i stykker eller knækker når i er på farten. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette sele eller halsbånd til netop din hund. 

 

 

Pris fra
52,00
0 anmeldelser
Pris fra
185,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
83,50
0 anmeldelser
Pris fra
89,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
30,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
Pris fra
35,00
0 anmeldelser
Pris fra
260,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Hunden er også vores bedsteven.

Det er altså ikke uden grund, at man kalder hunden for menneskets bedste ven. For samværet med hunden giver mulighed for at spejle sine egne følelser. Når hunden er ked af det, bliver vi det også. Når den har det dejligt, har vi også. Kroppens hormoner udløser på et splits sekund en helt spontan lykkefølelse, når man efter en hård arbejdsdag kommer hjem og bliver modtaget hjerteligt af sin hund. Derfor ønsker vi kun at give vores bedsteven, det bedste af det bedste. Hos os er hunden nemlig også vores bedste ven, og vi sørger for du ikke behøver gå på kompromis med seler eller halsbånd til din hund. Vi elsker alle racer af hunde, og dækker bredt med vores produkter, da vi både sælger til små og store hunde. 

 

Aktivere din bedsteven.

Hunde sover meget - faktisk op til 16 timer om dagen. Hvalpe og ældre hunde sover som regel mere end unghunde. En hund der sover meget, behøver ikke at hverken kede sig eller være understimuleret. Lad hunden have sin egen faste soveplads, og lad den være i fred, når den ligger sig.Voksne hunde kan have stor gavn af at få nogle tyggeben at gnave i. Dels stimulerer det hunden at gnave, fordi det nedsænker stress hormoner og det aktiverer hunden. Samtidig får hunden brugt gummerne og tænderne bliver delvis renset. Se vores produkter til hundens tænder.

Dog frarådes bl.a. fisk og fugl, da benene kan splintre og gøre skade i mund og mavesæk. Hunde har brug for socialisering og at mødes med både andre mennesker og hunde.Miljøtræning og tilvænning til fremmede steder og lyde er vigtigt for at få en tryg hund. Lad endelig hunden opleve mange forskellige ting, lugte, lyde, smage, mennesker, børn, traffik osv. Husk endvidere at det skal fortsætte igennem hele hundens liv, og ikke kun imens den er hvalp eller unghund! 

 

Derfor er det vigtigt med sele eller halsbånd til din hund.

I dag sætter mange hundeejere sig grundigt ind i de specielle områder, de træner deres hund til, for eksempel jagt, lydighed eller agility. Det er dog stadig de færreste, der læser lige så meget om hundens anatomi og fysik.En jæger kunne f.eks. aldrig finde på at slippe en jagthund løs, der ikke havde lært sine jagtopgaver, men andre former for træning kan det være så som så med.Men for at hunde skal kunne klare deres opgaver, er man nødt til både at træne dem og sørge for, at de varmer op, før de begynder på deres opgaver.Hvis hunden forstrækker en muskel, tager det mellem fire og seks uger for den betændelsestilstand, som forstrækningen forårsager, at hele. Men hunden viser måske kun, at den har smerter i en eller to uger, og det kan være et stort problem.

Hvis en muskelskade ikke får lov at læge ordentligt, kan den blive kronisk. I den periode, hvor skaden læger, som er betydeligt længere end den periode, hvor hunden har symptomer, skal hunden hvile. Hvile betyder ikke, at hunden bare skal ligge stille, men mere at hunden får passende, kontrolleret motion i form af tilpas lange gåture i snor.

 

Lær din hund lydighed 

1.  Begynd med at træne indkaldet på steder, hvor der ikke er forstyrrelser fra omgivelserne (andre hunde, mennesker, spændende dufte m.m.). Det kan f.eks. være i stuen, derefter i haven og gradvis med flere og flere forstyrrelser.

2. Kald på din hund, når han/hun i forvejen er på vej hen til dig. Så ved du, det bliver en succes, og din hund får en positiv oplevelse ved at komme.

3. Lær din hund at dutte på din håndflade med snuden. Beløn din hund, når han/hun gør det. Når det fungerer så godt, at din hund sætter snuden på din håndflade, så snart du rækker en udstrakt hånd frem, kan du begynde at bruge det til indkaldet. Når du har kaldt på din hund, tager du hånden frem, så din hund kan løbe hen og dutte på den. Derved opnår du, at din hund kommer helt hen til dig, i stedet for at stoppe op en meter fra dig og løbe væk igen. Det giver en god afslutning på indkaldet.

4. Kald din hund hen til dig flere gange på turen. Hold fast i halsbåndet, imens du giver din hund en godbid, og lad ham/hende løbe ud og lege videre. På den måde undgår du, at din hund forbinder indkaldet med, at legen altid er slut.

5. Brug gerne legetøj til belønning. Din hund synes, det er sjovt at komme hen til dig, hvis I laver trækkeleg med f.eks. et reb. Se vores produkter i vores legetøjs kategori til hunde.

6. Lad være med at skælde din hund ud, når han/hun kommer hen til dig. Også selv om det er efter en længere løbetur! Ellers kan du være ret sikker på, at din hund ikke har lyst til at komme, næste gang du kalder.