Ezydog Chest Plate

230,00
( 230,00 )

XS. 3-5,5 kg. 28-46 cm nakke.

 

Chest Plate sele – Simplet – den bedste hundesele!

Den er ergonomiske og superkomfortabel pasform får du med EzyDog Chest Plate Harness og fejres af hunde over hele verden som en af de bedste.

”pladen” på selen fordeler belastningen jævnt over hundens brystkasse frem for halsen, for at gøre vandreture behageligt for både dig og din bedste ven.

”pladen” er formet, således at hver sele bliver en brugerdefineret pasform - den mest støttende og behagelig pasforms hunde sele på markedet! Takket være stropperne, som er lette justere, og sikre at stropperne ikke gnider ubehageligt på hunden. 

Formen af brystet pladen selv er blevet omhyggeligt designet og testet til at passe alle hunde type, så uanset din race - er Chest Plate Harness det perfekte valg.

God for Kontrol og træning

Fordelingen af ​​belastningen på tværs af brystet gør Chest Plate en ideel sele for hundetræning. Hvis din hund trækker eller du bare vil have mere kontrol, er denne sele lige til dig!

Let at montere og justere

Et-klik snap klip betyder, at selen kan sættes på hurtigt og med minimalt besvær. let at justere stropperne og sikre en god og sikker pasform uanset hunderace.

Model/varenr.: WSHOP-444