Foder og vandskåle til hunde og katte.

Her hos onlinedyreartikler kan du finde foderskåle og vandskåle i mange forskellige udgaver. Vi har også sammenklappelige skåle til rejsen eller sommerhus/camping.. 

 

Populær
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Vi elsker vores hunde og katte, og vil kun deres bedste. Hos Onlinedyreartikler stræber vi på at yde den bedste service til dit kæledyr. Mange dyr er alene i dagtimerne, og venter bare på at familien skal komme hjem, så der kan gås tur og lege. Men dagens højdepunkt er nok ved fodrings tid, og der skal mad og vandskåle være i en ordentlig kvalitet. Derfor har vi skåle til store som små hunde og katte. Vi har et udvalg til den mere forslugne hund, en slow down skål, som gør at hunden spiser langsommere og derved undgår forstoppelse, samt andre mavegener. Den hjælper også på fordøjelsen og din hund vil ikke blive oppustet. Mange hunde der sluger maden kaster op igen, og derved får din hun ikke de proteiner og energi den skal have.

Man skal altid huske vand når man har hunden med i bilen, og der har onlinedyreartikler et stort udvalg af mad og vandskåle som kan klappes sammen. Velegnet til ture i sommerhus, camping eller lange gåture. De fylder ingenting, og du har altid vand med til hunden. En hund drikker meget vand i løbet af en dag, og derfor skal den altid have adgang til frisk vand, uanset hvor man er. Det samme gælder også for katte, fugle eller gnavere.

Desuden har vi mange farverige skåle så der er helt sikkert en der også falder i jeres families smag. 

Har du brug for råd omkring din hund eller kat, så skal du ikke tøve med at kontakte onlinedyreartikler. Vi har kompetence til at give råd og vejledning, så behøver du ikke at være urolig.

Alle vores foder og vandskåle er selvfølgelig giftfrie for dit kæledyr.

Onlinedyreartikler stræber på at give din bedste ven den optimale måde at spise på. Derfor er det vigtigt for dig som ejer at finde en passende skål, som passer til din hund eller kat. 

Hundesnuder er meget forskellige, og en bredsnuet hund som Bulldog kan ikke få et optimalt måltid ved en skål som er for lille eller besværlig. Derfor har Onlinedyreartikler et bredt udvalg til de kort snuede og lang snuede. Og selvfølgelig også til kattene.