Træn agility og styrk sammen holdet til din hund.

Sjovt og god motion for alle partere. 

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
350,00
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Agility er en sund og aktiv leg sammen med din hund. Igennem legen udvikler man et bånd til sin hund, og her er agility en sjov leg. Man kan få meget forskelligt til agility, så som tunnel, boldkaster, almindelige spring, slalom, spring gennem en ring og meget mere. Hos Onlinedyreartikler har vi agility til billige priser.

Måske hunden vil være tøvende i starten når den skal lære agility, derfor skal man gå langsomt frem, indtil hunden føler sig tryg. Agility er egnet for de fleste hunderacer, dog skal man ikke bruge agility hvis hunden er skadet i muskler eller led.  Det er sjovet at gå til agility med sin hund, og med agility udstyr i baghaven kan man komme rigtigt langt, hvis man træner jævnligt.

Agility styrker båndet mellem hund og ejer, og hunden lærer hurtigt sin ejers kropssprog. Og så er det god motion for både dig og din hund. Derfor er agility blevet en meget populær sport for hundeejere, da det både er sjovet og acktion fyldt. Hunden bliver motioneret og aktiveret og får på denne måde opfyldt mange behov.

Der er mange steder rundt om i landet hvor du kan gå til agility med din hund.

Bemærk at hunden skal være fuldt udvokset inden agility træningen kan begynde, da der er meget løb og spring. Du kan dog godt lære den at gå igennem en tunnel og andre udfordringer der ikke belaster den unge hund.

Husk mange godbidder, og her er en godbids taske god at have med på farten.

Er du og din hund mere til jagt eller almindelig træning, har Onlinedyreartikler og trænings udstyr til jagthunde, samt træningsliner.

Får du og din hund smag for det, så bemærk at hunden skal være 18 måneder for at deltage i konkurrencer, og selvfølgelig have de vaccinationer der påkræves.

Onlinedyreartikler ønsker dig og din hund mange sjove timer og gode stunder sammen.